Hyr egen buss

04 november 2019 admin

Om ni är många som ska resa tillsammans det bekvämt att hyra. Ni får en erfaren och serviceinriktad förare. En buss inredd med bekvämligheter gör att ni kommer fram utvilade och fräscha till företagseventet, shoppingresan eller skolutflykten. Eller varför inte anordna ett eget event, samla vännerna och gör bussresan till en del av festligheterna. Ingen behöver köra, och avgångstiden bestämmer ni själva om ni arrenderat en egen buss. 

 

Hyra buss i Stockholm

I huvudstaden är det kollektiva åkandet det mest effektiva. En skolklass kan samlas ihop redan på skolgården för att med arrenderad buss lotsas från A till B utan att behöva räkna huvuden i tunnelbanan. Det är även en säkerhetsfaktor som kan tas med i planeringen av utflykten när du funderar på att Hyra buss i Stockholm. Kolla in http://www.strombergbuss.se/ som bussar både skolbarn och idrottssupportrar till match och evenemang. Varför inte samla ihop hela knattelagets föräldrar och barn i samma buss så kommer stödet på bortamatchen garanterat slå ”knock out” på motståndarlaget. Att frakta hela supportergänget till bortamatchen är även det en upplevelse och stöd för laget.  

 

 

Med buss till kontinenten

När äventyrslustan behöver stillas kan bussen erbjuda ett bekvämt och billigt färdsätt. Att från våra grannländer i öst till vin och solresor i Italien eller varför inte en tur genom Alsaces vindistrikt. En del resor är redan arrangerade och klara med ett paketpris och väl utformad agenda. Andra går från A- B och du kan luta dig tillbaka och se landskapet passera på väg till slutdestinationen. Men kom ihåg att resan är halva nöjet, så varför inte njuta av spontana stopp på pittoreska platser. Kom även ihåg att vårt avlånga land bjuder på varierande och spännande upplevelser. Var sig ni samåker till Ullared för shopping eller på väg till Noliamässan i Umeå så blir det en guldkant med en gemensam bussresa till målet.

Fler nyheter