Semester i stuga

04 januari 2020 william_eriksson

Att varva ner en helg i en mysig stuga är riktigt skönt. Att kunna sitta vid brasan med en kopp varm choklad är semester för själen. Att semestra i stuga passar sig fint sommar som vinter och det finns många sorters stugor att hyra för den som inte har en egen stuga. Om man hyr istället för att äga så kan man variera sina semestrar. Det är härligt att kunna välja bland Norrlands magiska vidder och Bohuslänska klippor. När man är på semester är det skönt att kunna kombinera stuga med en tid i ett spa. Med massage och bubbelpool blir det alltid en lyckad semester.

 

Stuga utomlands 

För den som vill se annat än Sverige så finns det mycket stugor runt om i Europa. Med internets hjälp är det lätt att hitta sin stuga att hyra. Det finns också sajter som erbjuder byte av boende. Kanske har du en stuga i Stockholms skärgård men vill uppleva Frankrike, då kan du prova att göra ett husbyte. Det är ett ekonomiskt alternativ och ett kul sätt att byta liv för en kort tid. Och visst vore det fantastiskt att få uppleva Frankrike med deras goda mat och alla viner.

 

 

Andra boendeformer

Kanske vill man prova ett annat boende på sin semester än stuga. Hotell och bed and breakfasts är ett givna alternativ men det finns andra sätt att sova på sin semester. En boendeform som är på uppsving är glamping, en mer glamorös form av camping. Du sover i ett tält, men inte ett vanligt tält utan här är tältet stort och inrett som ett glamoröst hotellrum. Ett annat sätt att bo under sin semester är att hyra en van att köra runt med för att sedan stanna till där man känner för. Stanna och slå läger där det känns rätt för att sedan åka vidare nästa dag.

Fler nyheter