Sveriges port mot världen

16 november 2019 admin

Nu när vintersemestern närmar sig är det allt fler som beger sig på långresor för att komma till solen. För de kortare charterresorna under sommaren, såsom Grekland och Spanien, går det oftast flyg från de mindre flygplatserna, men när det kommer till de längre flygresorna är det våra större flygplatser som gäller.

 

Arlanda Flygplats beskriver sig som Sveriges port mot världen och har som ambition att bli Skandinaviens ledande flygplats. Detta innebär att det kommer erbjudas allt fler flighter från Arlanda. Men för oss som inte har turen att bo nära flygplatsen är flygplatshotell otroligt viktiga.

 

Bedroom, Hotel Room, White, Bedding, Wall Art, Lodging

 

Hotell nära Arlanda

 

Har du ett tidigt flyg att passa och en längre resväg är ett hotell nära Arlanda det bästa alternativet. Det du behöver kontrollera innan du bokar ditt hotell är om det är gångavstånd till flygplatsen och om inte, finns det en gratis transport som enkelt tar dig till flygplatsen? Beroende på vilken tid ditt flyg går finns det vissa hotell nära arlanda som erbjuder sig att förbereda och packa ner en enkel frukost till dig om de inte hunnit öppna frukostrestaurangen ännu. Detta behöver ofta beställas i förväg så kontrollera med hotellet kvällen innan.

 

Bekvämlighet eller pris?

 

Det du behöver överväga inför din hotellbokning är om priset eller bekvämligheten är det viktigaste. Det finns hotell av väldigt enkel standard som ligger strax utanför Arlanda. Din plånbok kommer att tacka dig men du tvingas kanske att gå upp tidigare på morgonen för att ta dig till flygplatsen och morgonduschen kanske inte är lika lyxig. Det finns även hotell som ligger i direkt anslutning till Arlanda vilket gör resan väldigt mycket smidigare och du bor lite lyxigare men det kommer även att kosta en hel del.

 

Som allt annat är det en prioriteringsfråga men du har i alla fall en del alternativ när du letar efter hotell nära arlanda. 

Fler nyheter